• 30208662
  • info@danskgolfakademi.dk

Spejlæg i bunkeren

Spejlæg i bunkeren

Spejlæg i bunkeren

Spejlæg i bunkeren

Mestring af Spejlæg i Bunkeren: En Skovlende Tilgang!

Vil du lære at tackle et spejlæg i bunkeren og få bolden op på green? Alt dette lærer du lige her!

Hvad er et "spejlæg" egentligt?

Et spejlæg opstår, når bolden sidder direkte nede i sandet. Dette sker ofte, hvis bolden lander direkte i bunkeren eller hopper en gang på jorden, inden den havner i bunkeren.

Hvordan kommer man ud af et spejlæg i bunkeren?

Der er flere metoder til at håndtere dette slag, men følgende teknik har vist sig at fungere særdeles godt for de fleste spillere.

Teknikken involverer faktisk at få køllen til at grave, når den rammer sandet – det er helt modsat af, hvad vi normalt ville gøre på et bunkerslag.

Men hvordan får vi køllen til at grave?

Den første ting, du skal gøre, er at lukke køllen meget fra starten af. Dette gør, at køllen fungerer som en slags skovl, der nemt graver sig ned i sandet under bolden. Hold køllen blødt, mens du lukker den. Dette får slagfladen til at rette sig ud, retningsmæssigt, når den passerer gennem sandet. På den måde vil du stadig slå bolden den vej, din krop sigter, selvom køllehovedet var lukket fra starten af. Fra denne noget anderledes opstilling skal du slå stejlt ned mod bolden. Dette kan opnås ved at knække håndleddene mere i tilbagesvinget og have mere vægt på det forreste ben. Det er en noget anderledes metode end det, mange har hørt før, men den har vist sig at fungere utroligt godt for mange!

Se video nedenfor, for en demonstration. 

God træning, og husk, for professionel og individuel hjælp, er vores trænerteam til rådighed – klik her for mere info

Hvis du er ny til golf, kan du lære meget mere om golfspillet ved at besøge vores begynder-portal, der hedder Golfkørekort.dk, eller vores engelsk version der hedder Golf For Beginners Academy

Kunne du tænke dig at få checket om dit udstyr passer perfekt til dig, kan du læse mere om vores clubfitting-service ved at klikke her: Clubfitting.dk

Har du hørt vores podcast?

Vores trænerteam deler deres bedste golftips hver uge. Vores største håb: At hjælpe dig med at spille bedre og mere stabil golf!

Klik på billedet for at høre podcasten (det er gratis) 

Golftraenertalks-golfpodcast

dga

Skriv et svar